U kunt zich middels het formulier op deze pagina inschrijven, waarna wij zo spoedig mogelijk contact met u zullen opnemen.

Vanaf 1 juni 2009 geldt er een identificatieplicht in de zorg en dient u bij het 1e bezoek in onze kliniek een geldig legitimatiebewijs en een verzekeringspas mee te nemen. Als u de zorgverlener (tandarts) geen identiteitsbewijs kunt laten zien, kan hij de kosten van uw behandeling niet declareren bij een zorgverzekeraar en dient u de kosten direct en contant te voldoen. Voor informatie zie www.postbus51.nl

Op uw eerste afspraak maken wij een kaakoverzichtsfoto zodat wij direct een juist beeld van de staat van uw gebit hebben en voeren wij een reguliere controle uit. Daarnaast nemen wij een gezondheidsvragenlijst met u door. Deze is van belang voor u en de tandarts, omdat vele lichamelijke ziekten en geneesmiddelen ook invloed hebben op het voorkomen van problemen met het gebit en in de mondholte en vice versa.

Indien u medicijnen gebruikt ontvangen wij graag een recent medisch paspoort (medicatieoverzicht) van de apotheek zodat wij deze kunnen toevoegen aan uw dossier.

Daarnaast zijn alle allergieën ook van belang om aan ons door te geven.